Savert Business Support
Referenties
 HOME | CONTACT info@savert.nl | 035-5429504
Uw vraagstukOnze referentiesOndernemingPartners

De ervaring van ondernemers

Ger, investeerder:
"Door een snelle analyse kreeg ik de knelpunten helder en kon ik mijn prioriteiten bepalen. De kracht van Savert Business Support ligt in kleine ondernemingen, waar de mens achter het werk wordt benaderd. In veel andere bedrijven wordt vaak alleen de bedrijfseconomische kant benadrukt. De persoonlijke benadering van ondernemers is het succes van Savert Business Support."
Terug naar boven


Tom, ondernemer in de ICT:
"Business plan van Savert Business Support draagt bij aan succesvol ondernemen"
Terug naar boven


Bert, ondernemer in de verpakkingsindustrie:
"De joint venture BV moest afgewikkeld worden en dat was een ingewikkelde klus. Ik heb voor Savert Business Support gekozen vanwege de betrouwbare ondersteuning met kennis van zaken. Ook het netwerk van Savert Business Support is een sterk punt."
Terug naar boven


Gerhard, ondernemer in de ICT:
"Door confronterende vragen moest ik nadenken over mijn primaire keuzes. Zat ik wel op de goede weg? Deed ik de juiste dingen? Wie was mijn doelgroep? Wat was mijn product-markt-combinatie? Dit zorgde voor aanscherping van mijn marketingdoelstel-lingen. Ik ontdekte: Waar mijn hart ligt, liggen ook mijn kwaliteiten."
Terug naar boven


Mart-Jan, architect, over business coaching:
"Ik zie altijd wel uit naar onze ontmoeting, het geeft altijd weer een positieve drive, wat we ook bespreken!"
Terug naar boven


Gertjan, directeur ICT-onderneming:
"Een club waar ik absoluut tevreden over ben! Hun meerwaarde zit hem in het brede vlak waarin ze adviseren. Als ze zelf de expertise niet in huis hebben, kunnen ze die aanbieden via hun brede netwerk: personeelszaken, juridisch advies, financiële expertise, alles is aanwezig."
Terug naar boven


Bert, starter als internationaal agrarisch adviseur:
"Ik was heel enthousiast met mijn bedrijf begonnen, maar had toch hulp nodig bij het nemen van stappen in mijn denkproces. De begeleiding leidde tot de ingrediënten van een bedrijfsplan. Persoonlijk heb ik ook veel geleerd van deze startfase."
Terug naar boven


Rien, eigenaar van een fotowinkel:
"Ik leerde de dingen zakelijk te bekijken. Ik ben vooral tevreden vanwege de betrouwbaarheid. Verder vind ik het prettig dat ik advies krijg in mijn eigen woorden. Als in een soort spiegel ontdek je zelf wat je wilt."
Terug naar boven


Andrea, zelfstandig ondernemer:
"Professionaliteit boven alles, maar wel op een eigen integere, persoonlijke manier."
Terug naar boven


Henk, beddenspecialist:
"Bij het eerste gesprek met de ondernemersadviseur klikte het meteen. Ik dacht: 'Hé, die man begrijpt wat ik wil met mijn bedrijf'. Dan hoef je niet verder te zoeken."

"De ondernemersadviseur van Savert Business Support is integer en deskundig. Hij legt vrij gemakkelijk alles op tafel vanuit een bepaald gedachtegoed. Ook het netwerk van specialisten is een sterk punt. Kortom, Savert Business Support is klein genoeg om persoonlijk te zijn en groot genoeg om kennis van zaken te hebben. Ik wil Savert Business Support absoluut aanbevelen bij andere ondernemers."

"Ja, je kan wel gaan doe-het-zelven, maar dat kost zoveel tijd. Ik kan mezelf er niet toe aanzetten en ook niet dat niveau bereiken van een deskundige. Dan is het slimmer om zaken uit te besteden aan een specialist. Waar ik een uur over doe, zet hij in een kwartier op papier."
Terug naar boven


Léon, dga van een arbeidsintegratiebedrijf:
"De stap van loondienst naar ondernemer is enorm. Dan heb je behoefte aan iemand die je uit het moeras trekt. Belangrijk is ook de nazorg, dat heb je echt nodig. De prijs-kwaliteitverhouding vind ik echt top. Ook voor een startende ondernemer is het prima te doen."
Terug naar boven


Max, directeur expeditiebedrijven:
"Ik voelde me net een badmintonner die alles probeert weg te meppen. Mijn accountant verwees mij door voor Ondernemers-advies MKB. Het viel mij op dat de kern van mijn probleem zo snel op tafel lag. Ik leerde ook knopen door te hakken, in plaats van zaken uit te stellen. De grootste brand is nu geblust en als een soort brandpreventie spreken we regelmatig de lopende zaken door."
Terug naar boven


Lees verder...


Support voor ondernemers: klankbord · bedrijfskundig advies